Pizzabitar och blommor i håret.


Rakkauslaulu.


Hej på er. Jag tappade andan för att fotografera. Sjönk ner i soffan under regninga dagar. Spelade samma spotify lista om och om igen. Spelade in ett regn av fågelkvitter. Drömde om yran och orkade inte vänta. Gick i skogen med hunden när solen ville stråla och värma min rygg. Satt på trappan till vindskyddet. (Dit vi paddlade kanot förra sommaren. Nedanför hästhagen. Vi tog med glass och marängbotten för att göra en tårta som smälte alldeles för fort.) Jag sprang till bussen i regnet på onsdagmorgonen. Klev på bussen genomblöt. Det blev Torsdag. Jenny och jag åkte buss till Bollan efter skolan. Åt varsin favorit toast. Gick till långnäs för att lägga oss i gungan som vanligt, men den var upptagen. Kände lukten av nyklippt gräs. Vi satte oss vid vattnet. Ankorna smög efter mat. Vi gick och köpte en påse billigt bröd. Dansade tillbaka till Långnäs sjungande med stängd mun. Vi gav bort allt bröd till ankorna. När brödet tog slut lade vi oss i slänten på det fuktiga gräset. Blundade för den gråa himlen bländade oss. Pratade om allt. Om spöken. Folk passerade. Små regndroppar stänkte i ansiktet. Sen åkte vi hem. Träffades nästa dag i Regnet. Vi fikade och pratade om orättvisor. Kollade på alkisar som skyndade omkring vid systemet. Gick till max åt ännu mer och pratade ännu mer. Jenny är snäll  och smart. Hon tänker på maskarna när de regnar och räddar mig när jag har tråkigt. DET ÄR BRA
☆☆☆☆☆☆ ☆☆ ☆ ☆☆ ☆ ☆☆ ☆ ☆☆ ☆ ☆ ☆☆ ☆ ☆ ☆☆ ☆ ☆ ☆☆ ☆ ☆ ☆ ☆☆☆☆☆☆
Vaknade till liv igår. En sköldpadda flyttade in och jag tog tag i the rasmus igen. Blev lite besviken på hur de förändrats. Fast vad gör det. Deras gamla låtar kommer förevigt glittra i mitt hjärta och ge mig en glädjetår i ögat. För det var roligare, bättre och ärligare då.


Lång helg.

Det har varit en tid då känslan varit: Det är vår. Snön smälter och nätterna blir ljusa. Det är kallt och blåsigt men solen lyser. Jag måste låta sommaren få komma. (Fast vintern är det bästa jag vet.)
Jag har vant mig nu tror jag. Alltså att sommaren är påväg. Träffade Maja som gör en så glad. Gick på loppis och hittade en roligt vinyl. Åkte till stugan. Blev sjuk. Gjorde en film. Låg i mossan och mådde illa. Gick på promenad. Jonna klädde en gran i tussilago. Stod vid majbrasan. Fotograferade lite grann. Hoppades på att jag ska forsätta med det.



RSS 2.0